2014. november 2., vasárnap

Weekly street style - Műszőrme kabát




























(képek Pinterest)

Most már igazán megérett rá az idő, hogy elővegyük a legmelegebb ruhadarabjainkat, így (a nagy pulcsik, kötött sálak és sapik mellett) a műszőrme kabátunkat is például, és kiakasszuk a fogasra, vagy ha esetleg még nincs, akkor beszerezzünk egyet. 
Lehet vagány, bohém, vagy elegáns, de mindenképpen meleg és stílusos. Műszőrmét viselve az általában szürke jelzővel illetett téli outfiteteknek is búcsút inthetünk, vagy épp feldobhatjuk vele azokat. Idén ráadásul keresgélni sem kell sokat, könnyű dolgunk lesz, hiszen a műszőrme újra nagy népszerűségnek örvend; míg régen csak vintage boltokban/turkálókban lehetett egy-egy eredeti darabra bukkanni, ma már (ahogy egyre szélesedik a kínálat) majdnem mindegyik fast fashion ruhaboltban találunk olyat, ami kedvünkre való lehet.

 (Margot-The Royal Tenenbaums, Penny Lane-Almost famous, Carry Bradshaw-Sex and the city) 

Én személy szerint régóta nagy műszőrme rajongó vagyok, igaz, kabátom nincs, viszont egy időben műszőrme mellényeket gyűjtöttem, és hordtam is persze. :) A mellényekről majd külön 'Weekly street style' bejegyzés érkezik, addig is itt ez a pár kép a kabátokra fókuszálva, illetve három ikonikus női főszereplőről, ikonikus szőrmekabát outfittel (filmajánlónak sem utolsó!;).

Köszi, hogy végigolvastad, remélem tetszett! Puszi,
D.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése